Една от най-гласовитите ни певици, Ваня Костова , е известна с непоносимия

...
Една от най-гласовитите ни певици, Ваня Костова , е известна с непоносимия
Коментари Харесай

Доведоха нова снаха на Ваня Костова след скандалите с първата (Снимки):

Една от най-гласовитите ни певици, Ваня Костова , е известна с непоносимия си манталитет, който лъсна още с присъединяване ѝ в „ Биг Брадър “. Както е знайно, тя и синът ѝ, Боян , са в доста близки връзки, макар, че преди време точно дрязги със свекървата станаха причина Боян да се раздели със брачната половинка си и майка на детето му, Стефания.

Последваха грозни кавги и взаимни обвинявания, само че в последните месеци войната като че ли поутихна.Сега обаче на хоризонта се задава нова кандидат-снаха на Костова. Боян, който напълно скоро ще стане на 40 години, към този момент има нова жена , твърди светската клевета.

Мацката се споделя Блага и двамата прекарват съвсем всяка свободна минута дружно. Пред другари Боян казвал, че най-накрая е намерил точната жена, и то откакто претърпя тежко раздялата с майката на щерка си – Стефания .

 Ваня Костова и Боян

Момиченцето на Боян към този момент е втори клас и се споделя Ванеса, кръстено е на гласовитата си баба. Боян и Стефания са разведени, а певицата от „ Тоника “  и снахата дълго се караха пред медиите една с друга, написа „ Хотнюз “.

Стефания не обичала свекърва си

Певицата в действителност била всеотдайна майка и баба, само че с доста инатлив манталитет и завладяващ темперамент. Истината за нейната същина лъсна под прожекторите на Големия брат.

Естрадната звезда е във война със съквартирантите си Валентин Кулагин и Божана Кацарова, а по време на една от последните задачи, изплува тайната, че Ваня постоянно е отправяла злостни мнения зад гърбовете им. Същевременно дни по-късно се отмята от към този момент изреченото и се прави на тяхна първа другарка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР